Manual artiklen indsendelse service

Artikel marketing bliver stadig mere populært med mange webmastere begynder at indse de mange fordele ved at skrive artikler. Mange af disse mennesker har, skyldes det, at de bare ikke har tid til at skrive og indsende disse artikler. Dette er, hvor en tjeneste, der tilbyder manual artiklen indlæg kan vise sig uvurderlig.

Artikel marketing mapper og websites rapportering rekordstort antal indlæg. Med søgemaskiner lægger ekstra vægt på en vej bruger tilbage links folk nu mere tid på at skrive disse artikler. Dette er en glimrende måde at potentielt få disse en måde links.

Artikel indsendelse service

Som allerede nævnt ikke har alle den tilgængelige tid at bruge på artiklen markedsføring. Ud af dette har avlet en ny tjeneste, hvor personer eller virksomheder er glade for at sende din artikel til en række af disse mapper, som er normalt mindst femten, for et mindre gebyr. Mange af disse mennesker også tilbyde en artikel Skrivning og indsendelse service, hvor af de ikke vil kun indsende din artikel, de vil faktisk skrive det for dig så godt.

Der er et site på artikler-submission.com, som tilbyder denne service. De opkræve £7 for at indsende din artikel til tyve toppen artiklen mapper. Disse omfatter articlealley.com, ideamarketers.com, ezinearticles.com og goarticles.com.

De tilbyder også at skrive en artikel for dig og derefter sende det til tyve artiklen mapper til £10.

Som en ekstra bonus tilbyder de også ni gratis bagud tekstlink annoncer, på nogle af deres partnerwebsteder, når de har sendt ti artikler til en person. Disse tilbage links omfatter mindst et link på en side rang fem side og mindst et link på en side rang fire side. Dette er alene af enorm værdi for nogen ønsker en stigning i trafikken til deres websted eller en stigning i deres websteder sideplacering. Folk der er interesseret i at få den tilbage tekstlinks men hvem ønsker ikke artikel indsendelse service er i stand til at købe dem for £50.

Artikel marketing er allerede ved at blive meget populære, men jeg mener, at det fremover vil blive langt større og et must for alle håb om at få høje placeringer i søgemaskinerne.

Mit råd er at begynde at skrive nu og hvis du ikke har tid, hyre nogen til at gøre det for dig. Ligesom de fleste områder af livet betaler hårdt arbejde sig. Internettet er bare det samme, du skal ikke forvente øjeblikkelige resultater fra at skrive bare en artikel. Hvis du er i stand til at skrive omkring fem til ti artikler i gennemsnit pr. uge, vil du finde en massive forskel for trafikken på dit websted efter et år og endda godt inden da. Det kan synes som hårdt arbejde, men du får ud af livet, hvad du lægger i.

Jeg har været at skrive artikler for omkring et år nu og har indsendt over to hundrede hidtil. Jeg har været mere end tilfreds med de resultater og eneste ønske jeg havde kendt til denne form for websted forfremmelse år siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.