De bedste lydbøger til børn

Dit barn kan lytte til historier og lære når som helst hvor som helst. Du kan lytte til disse lydbøger, når du vil. Og hvis du vil have større, bedre lyd, hvorfor så ikke parre med en anden Echo Dot, så du kan fylde dit hjem med musik i forskellige rum. Den multitasker i mig elsker, at jeg stadig kan dykke ned i en god bog, mens tackle en vask fuld af beskidte retter eller sidder i pendler trafik, men min vane kan blive dyrt. Ligesom denne artikel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få flere artikler som denne leveret direkte til din indbakke. Der er en masse mennesker, der elsker at læse bøger, men der er også mange, der ikke får tid nok til at læse bøger på grund af manglende tid.

Hvis du ved et uheld har lukket meddelelsen på din enhed i stedet for at trykke på den, skal du ikke bekymre dig: Åbn Apple Books-appen og rul derefter gennem den fremhævede sektion til en sektion med titlen “Gratis bøger”. Denne kampagne er kun for amerikanske kunder. Hvis du endnu ikke har benyttet lejligheden til at tjekke en af disse fantastiske enheder, så er det nok på tide, at du gør det. Børn kan lære gode vaner og lytte til deres yndlingshistorier i én app. Mens dit barn er alle gearet til at besøge deres la la land, vil disse apps læse dit barns yndlingsbøger til dem. Disse apps er her for at være den frelsende nåde og hjælpe dit barn glider ind i fredelig søvn.

Google Play bøger vil ikke kun hjælpe dine børn sove godt om natten, men også hjælpe dem med at studere. Audible bringer en række klassiske børnehistorier sammen med eventyr for at hjælpe dig med at forbedre deres tankeproces og lokke dem til en fredelig aften. Voot Kids har en række populære lydbøger fra Karadi Tales, Jataka Tales og Sony Music, hvor Bollywood berømtheder og cricketspillere som Soha Ali Khan, Vidya Balan, Ravid Dravid og flere vil læse bøger til dit barn. Du vil finde populære kid historier som The Three Bears, The Frog Prince, The Wolf og Fox og meget mere for at nyde dit barns fantasi.

Det bringer det samlede antal sider, der begyndte med Wolf Hall og Opdrage organer til mere end 2.000, og lydversionen af denne sidste del vejer ind på en kæmpestor 38 timer. Du kan få adgang til alle former for historiebøger til dit barns kognitive udvikling og kan få adgang til lydbøger til deres uddannelse. De kan også få adgang til en række moralske historier, mytologiske historier, fiktionshistorier, uhyggelige historier, alt imens de er parate til at sove og besøge deres drømmeland. De er helt lyttende dog med en smule baggrund ytr. Her er fem apps med en bred vifte af lydbøger til dit barns kognitive udvikling. Denne liste indeholder de bedste lydbog apps til iPhone annonce bedste lydbøger apps til Android.

Alle disse er gode lydbog apps til at prøve. En anden grund til at vi vælger MP3-format er fordi, læse offline er mere praktisk end online, især når vi er i en bus, eller kørsel, god lydbog eller madlavning. Vi kan alle lide mål, især i det nye år, så hvorfor ikke sætte et læsemål for dig og dine børn? Lydbøger er stemmeoptagelser af bøger, så du kan lytte til i stedet for at læse. Vores liv er blevet så opslugt og travlt med andre regelmæssige aktiviteter, at vi opgiver vores nydelser af livet. Handlen fra Scribd er sandsynligvis den mest overbevisende, de giver en måned abonnement væk gratis, men du bliver nødt til at beskæftige sig med en masse pop ups beder dig om at abonnere. En ting jeg bemærkede om den seneste måned er det store antal lydbog anbefaling stillinger på Google News. Børn kan nemt læse og lytte til deres yndlingshistorier på ét sted.