Trægulve bidrage til bedre luftkvalitet

Allergi sæsonen er i fuld sving og en anslået 35 millioner amerikanere lider af helbredsproblemer som følge af allergener. Faktisk viser statistikker fra allergi forbruger anmeldelse allergener kontoen for 10 millioner mistede arbejdsdage hvert år.

Ifølge Miljøstyrelsen er indendørs luftkvalitet en af USAs top miljøspørgsmål med forurenende terrassebrædder stoffer, såsom kemikalier, mug, støv, skæl og pollen bidrager til forskellige lidelser.

For at hjælpe med at skære på allergener forårsaget af dårlig indendørs luftkvalitet, foreslår mange eksperter tilføje trægulve til en ny eller eksisterende hjem. Trægulve bidrage til bedre luftkvalitet, fordi de ikke samle støv og snavs, der ofte er indlejret i gulvtæppet. Som en ekstra fordel, kan en ny trægulv vare tre til seks gange længere end tæpper.

Yderligere, tæppe kan skjule de skadelige bakterier, svampesporer og kæledyr skæl, som forskerne siger kunne være ansvarlig for stigningen i astmatilfælde i USA

“I år, vi har set en række allergi og astma tilfælde tilskrives dårlig luftkvalitet i folks hjem,” sagde Dr. Neil Schachter, professor i pulmonal medicin på Mount Sinai School of Medicine.

En nylig EPA undersøgelse viste også, at trægulve i høj grad reducere ophobning af toksiner. For at bidrage til at forbedre indendørs luftkvalitet, tilbyder Schachter disse enkle tips fra hans bog, “Liv og ånde.”

* Tjek din klimaanlægget. Tjek kanalerne i din centrale klimaanlæg enhed en gang om måneden for at fjerne ekstra vand, der muligvis har akkumuleret.

* Undersøg dine vægge. Tapet er en potent mad for husstøvmider og skimmelsvamp, som begge kan vokse bag tapetet. Brug flade, vaskbare maling i stedet.

* Undgå tæppe i soveværelset. Det anslås, at den gennemsnitlige bed indeholder 10.000 støvmider, der som regel graver dybt ind i tæpper.

“Træ gulve ikke er kun smukke, de er også vedvarende og yderst holdbart,” sagde Kelly McCloskey, formand og chief executive officer af træ fremme netværk. “Og ved at installere trægulve i deres hjem, forbrugerne et signal til industrien til at plante flere træer, hvilket resulterer i flere skovbrug.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.